This is a place where I feel at home

A fost una din acele intrebari la care m-am blocat, desi credeam ca pot sa spun tot, cu sufletul senin si pe nerasuflate. M-am trezit cu gandurile-mi varza, ciocnindu-se unele de celelalte. Mi-am refuzat dreptul la fericire de cateva ori pana acum si-am trait derizoriu intr-o drama trucata. Un fel de poveste a devenirii, cred, o fi si asta.

Cand cineva te intreaba ce-i iubirea, sa-i raspunzi raspicat si sincer. Sa nu omiti nimic. Pentru ca s-ar putea sa fie pentru ultima data. Cand cineva iti arata ce-i iubirea, sa-i multumesti pentru ca a impartit cu tine o astfel de experienta. Cand iti mangaie parul si inchide ochii in timp ce-ti saruta genele, never let him/her go. N-am cum sa atribui o definitie. Nu unei stari de spirit. Iubirea nu se exemplifica. Nu-i cauti sinonime. Nu incerci sa o intelegi. O lasi sa te cuprinda, la fel ca bratele unei femei care-ti mangaie parul, in timp ce cu ochii inchisi iti saruta genele.

E cel mai frumos dezechilibru si intregirea infailibila. In timp ce-ti revii usor din golul caderii, realizezi ca iubesti. La inceput mult, apoi din ce in ce mai mult. Iubirea nu este. Ea e atunci cand. Cand il/o vezi si inima-ti sare din piept. Cand poti sa stai o noapte intreaga doar sa il/o privesti stiind ca prezenta lui/a ei e toata energia de care corpul tau are nevoie. Cand iti tremura pielea. Toata. Indiferent de locul in care buzele lui te ating. Cand el/ea raneste si totusi, ai curajul sa ierti. Cand gandesti totul in termenii fericirii. Cand el/ea singurul/singura care te poate strivi si totusi nu o face. Cand tot setul tau de valori devine relativ. Pentru ca a aparut o noua constanta. Care contareste cat toate celelalte. Cand iti smulgi inima din piept si o poti carpi la loc. Cand bratele lui/ ei devin „acasa”. Toata lumea stie ca „acasa” e cel mai bine. Intotdeauna a fost. Si va fi. You call it home for a reason.

bd20b7de6e721f9587052d4298d987db

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s